Ωράριο: Δευτέρα - Σάββατο | 8πμ - 5μμ

FAQ

  • Ελληνικά
  • English
Τηλ. 2310 688 383
Διαδικασία Μετατροπής

Διαδικασία Μετατροπής

Προτείνουμε και εγκαθιστούμε πάντα Συστήματα Υγραεριοκίνησης τελευταίας γενιάς.

Στην GB Technologies γίνεται εγκατάσταση των συστημάτων υγραεριοκίνησης από ειδικούς που εκπαιδεύτηκαν στην Ιταλία και η τοποθέτηση γίνεται στο σύγχρονο συνεργείο μας. Η διαδικασία μετατροπής είναι η παρακάτω:

1) Επιλογή συστήματος ανάλογα με τον τύπο αυτοκινήτου. Η τεχνολογία διαφέρει από όχημα σε όχημα ανάλογα με το έτος κυκλοφορίας του οχήματος και τον τύπο της μηχανής. Η εταιρεία μας θα σας προτείνει το πλέον κατάλληλο σύστημα για το όχημα σας ώστε αυτό να λειτουργεί άψογα παρέχοντας την μεγαλύτερη δυνατή οικονομία.

2) Επιλογή ντεπόζιτου αερίου ώστε αυτό να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο στο πορτμπαγκάζ αλλά παράλληλα να παρέχει την επιθυμητή αυτονομία.

3) Μελέτη τοποθέτησης των επιμέρους εξαρτημάτων ώστε αυτά να μπουν σε θέσεις που δεν επηρεάζουν την λειτουργία άλλων εξαρτημάτων της μηχανής και να μην εμποδίζουν την πρόσβαση από άλλους μηχανικούς μελλοντικά.

4) Μελέτη τοποθέτησης των γραμμών καυσίμου ώστε αυτά να είναι πλήρως προστατευμένα. Σε αρκετές περιπτώσεις τοποθετούμε πρόσθετα προστατευτικά εξαρτήματα για να πετύχουμε την βέλτιστη δυνατή ασφάλεια.

5) Έλεγχος διαρροών με ειδικά ηλεκτρονικά συστήματα ώστε να εξασφαλίσουμε ότι κάθε σημείο είναι απόλυτα στεγανό.

6) Τέλος, πραγματοποιούμε το τελευταίο και πιο σημαντικό στάδιο της μετατροπής που είναι η ρύθμιση του συστήματος. Όλα τα οχήματα προγραμματίζονται ηλεκτρονικά ώστε να είναι καλύτερη η απόδοση στο δρόμο.

Το αποτέλεσμα σε όλα τα παραπάνω είναι να πετύχουμε σε κάθε εγκατάσταση την ίδια απόδοση και συμπεριφορά στα οχήματα που εμείς μετατρέπουμε, συγκρίνοντας τα με αυτά που κινούνται με βενζίνη.

Επανέλεγχος
Σε κάθε εγκατάσταση γίνεται δωρεάν επανέλεγχος στα 1500 Km ώστε να επιβεβαιώσουμε την άριστη εγκατάσταση, απόδοση και λειτουργία της μετατροπής.

Συντήρηση
Τα συστήματα που εγκαθιστούμε στην GB Technologies δεν απαιτούν ειδική συντήρηση. Κάθε 20000 – 30000 Km πρέπει να αντικατασταθεί το φίλτρο αερίου, κάτι που είναι εξαιρετικά οικονομικό. Το φίλτρο αυτό ενδέχεται να χρειάζεται πιο συχνά αλλαγή όταν το αέριο που αγοράζετε δεν είναι καθαρό.

Συστήματα Υγραεριοκίνησης Stag Συστήματα Υγραεριοκίνησης Lovato Συστήματα Υγραεριοκίνησης BRC

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ με έδρα τη Θεσσαλονίκη εξειδικεύεται στον τομέα της υγραεριοκίνησης παρέχοντας σύγχρονα συστήματα υγραεριοκίνησης στην Ελλάδα των μεγαλύτερων εταιριών LPG παγκοσμίως, όπως BRC, Lovato και Stag.

Newsletter

NEWSLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

Επικοινωνία

GB Technologies - ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ ΟΕ

Ελευθερίας 46, Σταυρούπολη, 56430, Θεσσαλονίκη

2310 68 83 83

2310 68 13 13

Υποκατάστημα Αττικής

Λεωφ. Πειραιώς 149, Αγ. Ιωάννης Ρέντη

210 48 23 600

Τεχνική Υποστήριξη

6978 999 604

info@galeadisautogas.gr

www.galeadisautogas.gr